Bra mat hemma

Bra mat hemma

Bra mat hemma
12345 3 röster 3.67 av 5

Loading...

Insända recensioner Bra mat hemma

Skicka din recension


Submit your review
* Måste fyllas i

Tanken bakom Bra mat hemma är att man alltid ska ha bra mat hemma som alla kan laga även den som inte är så händig i köket. I Låglaktos och familjekassen får man en lista medskickad över vissa basvaror man behöver ha hemma för att kunna tillaga rätterna. I premium och LCHFkassen finns alla ingredienser med i kassen som man behöver. Man kan lägga en engångsbeställning för att prova så man slipper bindningstid även om Bra mat hemma har en så kort bindningstid som 7 dagar.
 
Ta mig till bramathemma matkasse!
 

Alla Bra mat hemmas matkassar

Matkasse Pris Antal personer
Premiumkassen: Från: 699 kr Till: 1199 kr 4 middagar för 2-6 personer
LCHFkassen: Från: 699 kr Till: 1199 kr 4 middagar för 2-6 personer
Familjekassen: Från: 789 kr Till: 1049 kr 5 middagar för 4-6 personer
Låglaktoskassen: Från: 839 kr Till: 1099 kr 5 middagar för 4-6 personer

Leveransområden Bra mat hemma

Bra mat hemma levererar i Närke, Värmland och Stockholmsområdet.
Sök din stad

Den allra bästa maten man äter är den man själv har lagat från grunden menar Bra mat hemma och därför har de utvecklat matkassar som är lättlagade, roliga och smakrika. Kosten i kassarna är varierad med naturliga råvaror. Låt inspirationen flöda i köket med hela familjen utan krångel och avnjut goda middagar i gemenskap och harmoni.

Mer om Bra mat hemma och deras matkassar

Bra mat hemma är från grunden startat av tre kockar, en bartenderutbildare och en reklamerare under 2009. Magnus som var en av kockarna är fortfarande kvar i företaget och driver det idag ihop med Linda som är kock och Karin som förut har arbetat inom Catering och restaurang och hon har också drivit Ditt Matställe kök under 9 år. När bra mat hemma startade så la man ribban att alla ska kunna vara med i köket och tillaga en god middag. Man ska inte kunna komma med bortförklaringar att man inte kan laga mat. Man provade deras koncept på 30 familjer under en månads tid och det var med deras hjälp man kunde få fram Bra mat hemmas goda och lättlagade matkassar. De allra flesta av dessa 30 familjer är än idag trogna kunder då matkassarna är så praktiska och hjälper familjer i vardagen. Bra mat hemma har fyra olika matkassar vilket ger ett stort urval beroende på vad man vill ha.

I premiumkassen kan man se fram emot en inspirerande matlagning där alla råvaror finns med, maten är smakrik och kryddig. Man väljer alltid råvaror som är närproducerade i den mån det går. LCHFkassen är en matkasse för den som äter minimalt med kolhydrater och mycket fett. Middagarna är framtagna så att kolhydratsintaget inte ska ligga över 5 % men ibland ligger det något högre än det eftersom vissa rätter innehåller lite mer grönsaker än andra. Det går naturligtvis att minska på grönsakerna för att få ett minder kolhydratsintag. Även denna matkasse har alla råvaror man behöver. Familjekassen är en inspirerande kasse för hela familjen. I denna kasse behöver man komplettera med vissa basingredienser. Rätterna i denna kassen är anpassade för barnfamiljer med mat som barnen tycker om och som lagas tillsammans helt från grunden. Låglaktoskassen är anpassad för den som behöver äta låglaktoskost. Kassen har 5 middagar med de allra flesta råvaror men man kan även behöva komplettera med vissa basvaror i denna kassen.

Exempel på recept:

 
Rykande god kålpudding med krämig gräddsås serveras ihop med lingon och potatis.

En krämig pasta serverad med små biffar av färs.

Potatismos och sprödbakad fisk.

Soppa gjord på potatis och lök och till det en smakrik vitlöksbaguette.