Ecoviva matkasse

Ecoviva Matkasse

Ecoviva Matkasse
12345 13 röster 3.00 av 5

Loading...

Insända recensioner Ecoviva matkasse

Skicka din recension


Submit your review
* Måste fyllas i

Ecoviva väljer först och främst ekologiska råvaror som är miljömärkta. Råvarorna är omsorgsfullt utvalda från närliggande produktion. De väljer gärna råvaror som kommer från en mindre produktion för att gynna småskalig verksamhet. Alla råvaror är provlagade i Ecovivas recept. Köttvarorna är i princip alltid kravmärkta och fisken som levereras i matkassen är WWF rekommenderad så att man vet att man får de absolut bästa produkterna. Målet är att alltid kunna leverera ekologiska grönsaker och kravmärkta köttprodukter med så få undantag som möjligt.
 

Alla Ecovivas matkassar

Matkasse Pris Antal personer
Classic: Ordpris: 889 kr 4 middagar för 4 personer
Vego: Ordpris: 789 kr 4 middagar för 4 personer
Fruktlåda: Ordpris: 179 kr 5 kilo frukt.

Leveransområden Ecoviva matkasse

Ecoviva Matkasse leverara inom Stockholm, Uppsala, Södertälje på söndagar och i Göteborg men då sker leverans på måndagskvällar.
Sök din stad

Varje kasse levereras med säsongsbetonade råvaror, varierade middagar med hälsosam och ekologisk mat där resultatet blir härliga smakrika rätter för hela familjen. Vego kassen erbjuder en blandning av lakto/ovo-kost där man har satt som mål att kunna leverera ekologiska råvaror till minst 75 %. Ecoviva har blivit bäst i test flera gånger på grund av deras utmärkta råvaror och hälsosamma kost.

Mer om Ecoviva och matkassarna

Ecoviva drivs av de två ambitiösa barndomsvännerna Amina och Annika. De arbetar ständigt för att kunna erbjuda sina kunder de allra finaste ekologiska råvarorna på marknaden och helst vill de hitta produkter som man vanligtvis inte kan hitta i butik. Ecoviva blev best i test av en utvärdering gjord av TV4 och WWF. Testet gjordes på 12 olika matkassar och bedömning gjordes på miljö, kvalitét och smak. Alla råvaror hos Ecoviva är grundligt utvärderade och beprövade i deras goda rätter. Målet är att kunna ge deras kunder en kulinarisk upplevelse varje dag, underlätta vardagen och leverera en matkasse med de allra bästa produkterna.

Inte nog med att man får en nyttig och ekologisk mat upp till 90 % utan när man handlar matkasse från Ecoviva så bidrar man även till en bättre miljö och värld. Ecoviva Classic matkasse har råvaror som är ca 90 % ekologiska. Alla varor håller riktigt hög kvalité och smak. Kassen har 4 olika rätter för 4 personer där maten är varierat med fågel, kött, vilt, fisk och skaldjur, varje vecka får man också en god vegetarisk rätt. Ecoviva Vego är det vegetariska alternativet. Rätterna är både nyttiga och goda och även här får man 4 olika rätter för 4 personer. I denna kasse är råvarorna ekologiska eller miljömärkta upp till ca 75 %. Kassen inehåller hälsosam mat med måttlig mängd av ägg, ost och mejeriprodukter. Fruktlådan är ett komplement till kassarna så att man alltid kan ha god och nyttig frukt hemma. Här garanterar man att all frukt är 100% ekologisk, det bästa alternativet för både stora och små.

Exempel på recept:

 
Varje vecka levererar Ecoviva matkassar med kulinariska recept innehållande fisk, kött, fågel eller helt vegetariskt.