GIBoxen Matkasse pris och information

GIboxen matkasse

GI-Boxen matkasse
12345 61 röster 3.39 av 5

Loading...

Insända recensioner GI-boxens matkasse

Skicka din recension


Submit your review
* Måste fyllas i

Gi-boxen skiljer sig lite från de andra matkassarna då de har ett viktpaket som ger dig ganska stora chanser att dessutom gå ner i vikt. GI-boxen levererar GI-luncher och middagar under en månad. Vilket alltså innebär att man får mat för två tillfällen om dagen.
 
Ta mig till Giboxens matkasse!
 

Alla GI-boxens matkassar

Matkasse Pris Antal personer
GI boxens matkasse Prova på pris: 49 kr/måltid Ordpris: 57 kr/måltid 20 middagar för 1 person

Leveransområden GI Boxen

Sök på din stad för att se om du kan få GI boxen levererad hem till dig.
Sök din stad
 
Man erbjuder följande:
Matkasse som är GI baserad direkt till dörren
Man får tillgång till en coach som hjälper till.
Både GI-recept samt träningstips
GIBoxen kostar 99 kr per dag vilket ger en kostnad på 49 kr per måltid.

GI-boxen passar för dig som inte bara vill äta gott och snabbt utan också vill tappa kilon på ett hälsosamt sätt.

GI-boxen är ganska unika på marknaden då man dessutom ger dig som kund en garanti. Om du inte gått ner i vikt efter 4 veckor erbjuds du en personlig coach som via telefon och mejl kommer att analysera dina mat och träningsvanor för att komma fram till en lösning varför man ej tappat de kilon som är brukligt med deras program. Ett individuellt program kommer då a att skapas för att du ska lyckas.

Mer om GI boxen

Maten i GI boxen är specifikt anpassad för den som enkelt vill äta enligt GI metoden. Man behöver inte laga maten själv utan den kommer färdig och är fryst för längre hållbarhet. Menyn består av 10 goda rätter med ett lågt GI värde. Detta alternativ gör det mycket enklare att gå ner i vikt. I varje leverans får man 20 måltider så man behöver ha tillgång till en ganska rejäl frys så att man kan förvara rätterna. Tanken är att man ska ha både färdig lunch och middag så det räcker i 10 dagar. De tio recepten är framtagna av Ola Lauritzon som är både kokboksförfattare och kostexpert. Rätterna är nyttiga, välsmakande och hjälper dig att nå din målvikt. Under helgen får man laga maten själv och även där får man hjälp i form av receptförslag på härliga GI rätter.

GI boxen är en stor hjälp för många när de ska minska i vikt eftersom man har allting klart och endast behöver värma mat. Många orkar inte sätta sig in i alla olika viktminskningsmetoder som finns därute. Man ska väga, laga, köpa, inspireras och allt vad det innebär och sen på det ska man dessutom bibehålla sin motivation. Det kan vara nog så svårt att gå ner i vikt. All uttröttande läsning och att sätta sig in i viktminskning kan istället göra att man ger upp och struntar i det. Därför fungerar GI boxen så bra, du kan istället enbart koncentrera dig på dig själv och att siffrorna på vågen eller på måttbandet minskar!

Exempel på recept:

 
Fläskytterfilé serverad med krämig broccoligratäng med gorgonzolaost tillsammans med matvete.

Kyklingwok med smaker från fjärran öster serverad med en citron och chilisås.

Ugnsbakade grönsaker, Grekisk biff med oliver och fetaost.

Bönkräm och kalkon i en citron och olivsky ihop med paprika.