Linas matkasse pris och information

Linas Matkasse

Linas Matkasse
12345 108 röster 3.73 av 5

Loading...

Insända recensioner Linas matkasse

Skicka din recension


Submit your review
* Måste fyllas i

Medelmåttigt

Nov 07, 2014 by Hasse

Utkörningen funkade bra men måste säga att matupplevelsen var faktiskt inte jättebra. Lite trist mat med ganska dyra standardvaror. Nu äter jag och min familj ganska stora portioner så för oss kändes det även snålt med portionerna. Vi har inte bestämt oss om vi kommer att fortsätta med kassen än men så här långt lutar det åt att vi inte gör det.


God mat

Oct 16, 2014 by Prill65

Kan inte säga att jag varit överförtjust i alla maträtter som vi lagat under de 5 månader som vi haft Linas matkasse men de allra flesta rätterna har varit riktigt goda. Överlag går det snabbt att laga rätterna och leveransen av nya matvaror och recept kommer alltid i tid varje vecka. Vi kommer säkerligen att behålla vårt abonnemang länge!


Bra överlag

Sep 05, 2014 by ElinP

Har kört med Linas matkassar nu ca 4 månader och tycker att det fungerar bra. Maten är varierad och man det är kanske en av de bästa sakerna med matkassen. Man äter inte samma mat vecka efter vecka utan man får en bra variation. Bra råvaror men menyn faller oss inte alltid helt i smaken.


Billigmatkasse.se Trollhättan , Sweden 3.7 4.0 3 3 Utkörningen funkade bra men måste säga att matupplevelsen var faktiskt inte jättebra. Lite trist mat med ganska dyra standardvaror. Nu äter jag och min familj ganska stora por

Gör din vardag enklare är deras slogan och det stämmer verkligen. Varannan vecka får du matkasse direkt hem som är planerad med recept och ingredienser för fem middagar åt  fyra personer. Just att få matkassen varannan vecka  är ofta att föredra då man gärna själv vill laga mat ibland som komplement.
Linas matkasse erbjuder fem olika rätter, en för varje vardag. Beroende på hur mycket man äter så räcker det också till matlåda dagen efter. Rätterna är mycket lättlagade och man behöver sannerligen int evara en stjärna i köket för att kunna laga maten som kommer med Linas Matkasse.
 
Ta mig till Linas matkasse!
 

Rabattkod: ADTRACTION ger er rabatt på matkassen!

Alla Linas matkassar

Matkasse Pris Antal personer
Orginalkasse: Prova på pris: 499 kr Ordpris: 799 kr 5 middagar för 4 personer
Inspirationskasse: Prova på pris: 299 kr Ordpris: 589 kr 3 middagar för 4 personer
Vegetarisk kasse: Prova på pris: 299 kr Ordpris: 559 kr 3 middagar för 4 personer
Matkasse 2 pers: Prova på pris: 299 kr Ordpris: 479 kr 4 middagar för 2 personer
Barnkasse: Prova på pris: 499 kr Ordpris: 799 kr 5 middagar för 4 personer

Leveransområden Linas matkasse

Linas matkasse levererar i nästan hela Sverige, fler än 500 postorter – från norr till syd. Här kan man se vart de levererar.
Sök din stad

Måltiderna i Linas matkasse är utformade som tallriksmodellen. Recepten är planerade efter lite olika svårighetsgrad. Tre av recepten är klassade som lätta och ska kunna tillredas på ca 20-30 minuter. Fredagsreceptet brukar innehålla fler ingredienser för att ge inspiration och lust till att laga god mat. Med Linas matkasse behöver du endast komplettera med frukost för vardagarna.
Vill du få du en välfylld matkasse hem till dörren varannan vecka är detta en jättebra tjänst.

Mer om Linas matkasse

Utmaningen är att kunna laga vardagsmat som inte tar för lång tid, inte innehåller en massa halvfabrikat utan att man gör det från grunden. Man ska både inspirera och spara tid och dessutom se till att maten familjen äter är hälsosam och smakrik. Det är så man arbetar på Linas matkasse. Man vill se till att den stressiga vardagen inte blir mer stressig på grund av mat och att man som förälder inte ska behöva ha dåligt samvete för att vi stoppar i våra barn en massa onyttig mat med konserveringsmedel och transfetter.

Linas matkasse startades av Niklas Aronsson där han utvecklade idén tillsammans med sin syster Lina som är utbildad dietist. Det var egentligen hans fru som startade hela idén när hon efter en lång arbetsdag och hemresa med bilkö äntligen kom innanför dörren. Hon frågade frustrerat varför det inte bara kan komma någon vid till exempel ett trafikljus med en färdigpackad matkasse så att man slipper att åka och handla? Som vi alla vet så kan det vara otroligt frustrerande att få tiden att gå ihop till allt och handla mat och välja middagar kan ibland kännas som ett onödigt ont men ändå vill man kunna ge sin familj god, bra och hemlagad mat! Drömmen blev verklighet och idag levererar Linas matkasse mat ända från norr till söder. Dessutom så har Linas matkasse kunnat samla in en hel miljon kronor till deras biståndsprojekt Linas Kenyakasse.

Exempel på recept:

 
Potatissallad med klyftpotatis med kycklingfilé dressad med senap och pepparrot.

Smakrik sparrissoppa som serveras med en brödtoppad vårsallad.

Burgare gjorda av lax hop med fänkålssallad och prästostdip.

Torsk bakad i lime tillsammans med kokosmjölk och citrongräs.