Mat.se matkasse

Mat.se

Mat.se

12345 36 röster 3.61 av 5
Loading...

Insända recensioner Mat.se matkasse

Skicka din recension


Submit your review
* Måste fyllas i

Bra sajt

Jan 07, 2015 by Matilda77

Gillar mat.se sajt. Väldigt enkel att navigera vilket gör att beställningen tar kortare tid än tex coop online där det tar evigheter.


Snabbt

Oct 22, 2014 by Elisabeth

Provade för första gången att beställa mat på nätet av Mat.se förra veckan och jag fick en positiv överraskning. Var lite skeptisk innan men varorna levererades punktligt och alla kylvaror var fortfarande kalla , samma med frysvarorna. Priset kändes kanske lite högre än i butik men samtidigt tror jag man skippar mycket av spontan shoppingen som man gör annars. Kommer att beställa fler gånger!


Billigmatkasse.se Trollhättan , Sweden 4.0 4.0 2 2 Gillar mat.se sajt. Väldigt enkel att navigera vilket gör att beställningen tar kortare tid än tex coop online där det tar evigheter.

På Mat.se hittar man just nu 2 olika matkassar. Vardagskassen som innehåller 5 st olika recept för 5 dagar avsett för 4 personer. Recepten är en spännande mix av mat från världens alla hörn med fokus på nyttig och enkel mat som skall gå snabbt att laga. De har även en barnkasse som innehåller 5 rätter som alla barn garanterat kommer att gilla. Hos mat.se har man även möjlighet att bygga ihop sin egen kasse.
 
Ta mig till Mat.se matkasse!
 

Mat.se matkassar

Matkasse Pris Antal personer
Vardagskassen: Prova på pris: 688 kr Ordpris: 688 kr 5 middagar för 4 personer
Barnkassen: Prova på pris: 570 kr Ordpris: 570 kr 5 middagar för 4 personer
Bygg din egen kasse: Prova på pris:– kr Ordpris: – kr 5 middagar för 4 personer

Leveransområden Mat.se matkasse

Sök din stad för att se om du kan få Mat.se matkasse hemlevererad till dig.
Sök din stad

Mat.se har inte bara matkassar för leverans hem då de också fungerar som en vanlig mataffär där man kan få alla varor hemkörda. De vill tillgodose allas behov när det gäller mat och de har ett stort utbud av matvaror till bra priser. Hos Mat.se beställer du din veckahandling och betalar med kort- eller faktura. För beställningar under 700 kr tas en leveransavgift på 49 kronor och beställningar över 700 kr är det fri frakt.

Mat.se levererar i hela Göteborg med omnejd samt i Stockholm. Deras ambition är att utöka leveransområdet så om du inte kan få leverans idag så kan du hålla koll på deras sida för att se när de öppnar nya leveransområden.

Vardagskassen:
I vardagskassen hittar man fem goda recept som räcker för fyra personer. Eftersom Mat.se är en mataffär på nätet så får man en inköpslista som är färdigt inlagd. Man klickar sedan bara på att lägg till allt i sin kundkorg och både ingredienser och recept kommer levererade hem till dig. Man har inte bara mat för fem dagar utan det blir också ingredienser kvar som räcker till annan mat där man kan låta sin egen fantasi flöda och kombinera fram olika rätter.

Barnkassen:
Precis som i vardagskassen så ser man en lång inköpslista som enkelt läggs till i varukorgen. Recepten är framtagna för att passa hela familjen från stora till de allra minsta. Recepten är lättlagade, goda och milt kryddade. Dessutom är maten väldigt varierad vilket gör att man inte tröttnar. Kassen innehåller recept för fem dagar till fyra personer.

Gör din egen kasse.:
Mat.se har ett smidigt alternativ där man faktiskt kan göra sin egen matkasse. Man kan välja bland många goda recept och rätterna läggs sedan till i din inköpslista. Ett bra tips för den som kanske inte vill prova allt utan vet vilka favoriter man har och vad som passar just dig att laga.

Exempel på recept:

 
Goda kycklingburgare med couscous.

En lång ugnsbakad Hawaiipizza.

Smakrik wienerkorv på en bädd av stuvad potatis.

Krämig tortellini med gräslök och färskost.

Frisk sallad med varmrökt lax.