Matkomfort

Matkomfort

Matkomfort
12345 13 röster 3.00 av 5

Loading...

Insända recensioner Matkomfort

Skicka din recension


Submit your review
* Måste fyllas i

Martina A

Sep 10, 2014 by Duger

Helt ok matkasse men inte så jag ramlade av stolen direkt. Smakar bra men lite trista råvaror enligt mitt tycke och smak under den tiden jag testade matkomfort.


Billigmatkasse.se Trollhättan , Sweden 3.0 3.0 1 1 Helt ok matkasse men inte så jag ramlade av stolen direkt. Smakar bra men lite trista råvaror enligt mitt tycke och smak under den tiden jag testade matkomfort.

Matkomforts filosofi är att kunna underlätta för dig i vardagen. De levererar mat som är nyttig, god och lätt att laga. Livskvalité är att äta god, hemlagad mat varje dag och det vill Matkomfort ge sina kunder. Magen är ju ändå ett av kroppens viktigaste centrum. För att kunna få en riktigt god middag så börjar man från grunden med råvarorna och väljer ut de allra bästa så de garanterar att du alltid får färska och smakrika varor i din kasse som är noga utvalda och ihopsatta till smakfulla recept.
 
Ta mig till Matkomfort matkasse!
 

Alla Matkomforts matkassar

Matkasse Pris Antal personer
Bas: Pris: 799 kr 4 middagar för 4 personer
Premium: Från: 515 kr Till: 1655 kr 4 middagar för 1-6 personer
Familjefavoriter: Pris: 995 kr 4 middagar för 4 personer

Leveransområden Matkomfort matkasse

Stor Stockholm, Nykvarn, Södertälje, Järna och Uppsala
Sök din stad

Matkomfort har försökt att göra det lite enklare i köket med samma filosofi som det är på en restaurang. När man lagar mat i ett restaurangkök så är det mycket lättare än hemma eftersom det är många som gör olika saker och förbereder grönsaker så att de är hackade och väl sköljda, såsen är redan tillagad mm. Detta gör att det är lätt att få ut rätter inom några minuters väntetid men som förmodligen skulle ta en evighet att tillaga hemma. Därför har matkomfort valt att se till att vissa moment redan är utförda för att det ska gå snabbt och lätt för dig i köket. Man kan därför få en välsmakande, god, hemlagad middag på bara 20 minuter!

Mer om Matkomfort

I Matkomforts Premiumkasse hittar man exklusiva råvaror som till exempel Bjärekyckling och gårdsgris. Premiumkassen är från 1-6 personer och innehåller alltid 4 olika middagar. Middagarna är beräknade på en vuxen portion och varje middag innehåller 150 gram kött, fisk eller fågel. Kassarna är kompletta och det enda man behöver ha hemma är en stekpanna och kryddor. Man kan också välja ett lite smalare alternativ genom att dra ner på kolhydraterna. Det innebär då att man istället får 2 portioner extra av köttvarorna till ett pris av 250 kronor.

Baskassen är ett lite enklare och billigare alternativ men man får fortfarande fantastiskt goda rätter men utan grönsaker. Det följer alltid med en lista med tips på smaksättare till rätterna som man kan handla själv. Baskassen har också ett mindre kolhydrats alternativ och fungerar på samma sätt som i premiumkassen men till ett pris av 175 kronor.
Matkomfort är noga med att välja ut råvaror av högsta kvalité och provlagar allting innan. Det finns aldrig halvfabrikat, tillsatser eller konserveringsämnen i det som tillagas av deras egna kockar. De lagar allting genuint helt från grunden med egen buljong och färska råvaror. Premiumkassen är den matkasse som innehåller de allra finaste råvarorna som till exempel kött från mindre gårdar. Baskassen har även den hög kvalité på sitt innehåll och är alltid svensk producerat.

Exempel på recept:

 
Kraperstekt bacon med kokt ägg och spenatsoppa.

Tortilla gjord på rotfrukter tillsammans med ricottaost.

Gratinerad garam masala torsk serverad med citron och broccoli.

Kyckling tacolasange med fräsch grönsallad.