Middagsfrid pris och information

Middagsfrid

Middagsfrid
12345 65 röster 3.51 av 5

Loading...

Insända recensioner Middagsfrid

Skicka din recension


Submit your review
* Måste fyllas i

Smidigt

Nov 11, 2014 by Björn

Kan inte annat än att ge toppbetyg till middagsfrid. Vår familj har provat deras matkasse i 4 månader nu och leveranserna är alltid pålitliga och maten smakar bra med lagom stora portioner. Suverän tjänst som underlättar i vardagen för oss.


Nja

Oct 28, 2014 by Malmobride

Min familj har använt Middagsfrid som leverantör nu ett åar månader och vi är osäkra om vi kommer att fortsätta. Maten har alltid kommit punktligt och välpackat men recepten är ibland ganska tråkiga och en del gånger har maten smakat ganska trist. Ger plus för att allt fungerar med leverans och råvarorna är fina men ger ett stort minus för recepten.


Vi är nöjda

Sep 05, 2014 by Louise Eriksson

Vi har kört med Middagsfrids matkasse i ett par månader och vi tycker att maträtterna är goda överlag. Många av rätterna kommer vi att fortsätta laga i framtiden. Recepten är överlag lätta att laga och de flesta rätterna får relativt snabbt. Det enda negativa är att ibland har det känts som de skickat med för lite råvaror.


Billigmatkasse.se Trollhättan , Sweden 4.0 5.0 3 3 Kan inte annat än att ge toppbetyg till middagsfrid. Vår familj har provat deras matkasse i 4 månader nu och leveranserna är alltid pålitliga och maten smakar bra med lagom st

Middagsfrid köper sina råvaror direkt från leverantör vilket innebär att de oftast till och med är färskare än i affären. Kassens innehåll är planerat att kunna ge dig middagar som är bra för hälsan, välsmakande och att man lagar allt från grunden. Många av råvarorna är ekologiska vilket gör att man slipper många onödiga tillsatser och besprutningsämnen. Det ska vara roligt, lätt och gott att äta middag varje dag!
 
Ta mig till Middagsfrids matkasse!
 

Alla Middagsfrids matkassar

Matkasse Pris Antal personer
Stora matkassen: Pris: 925 kr 5 middagar för 4 personer
Lilla matkassen: Pris: 595 kr 4 middagar för 2 personer
Vegokassen: Pris: 645 kr 3 middagar för 4 personer
Mellanstora matkassen: pris: 695 kr 3 middagar för 4 personer
Barnkassen: Pris: 765 kr 4 middagar för 4 personer

Leveransområden Middagsfrid matkasse

70 kommuner i Sverige från norr till Söder.
Sök din stad

Kicki på middagsfrid hjälper familjen att få en enklare vardag. Med en matkasse så slipper man jobbet att planera alla veckans middagar och handling. En matkasse ska inte bara ge en enklare vardag menar Kicki utan skall också ge din kropp en bättre hälsa ihop med en nyttig och väl sammansatt kost. I Middagsfrids matkasse så är det minst 25 % ekologiska råvaror. Detta ger en bättre miljö och man får inte i sig lika mycket skadliga ämnen som från hårt besprutade råvaror. Ekologiskt är det bästa för barnens hälsa vilket gör att man faktiskt skapar en bättre framtid även där.

Mer om Middagsfrid

2007 startades företaget Middagsfrid som idag finns i mer än 70 kommuner i Sverige och även i Tyskland, Belgien, Kanada, Schweiz och Danmark. Kicki Theander som startade Middagsfrid hade som mål att göra det lätt för människor att kunna njuta av hemlagad mat varje dag oavsett om man är ensam eller en familj. För många är det viktigt med rutin och maten skall stå på bordet en speciell tidpunkt varje dag. Många har idag ett hektiskt arbete, fritidsaktiviteter och familj vilket gör att det kan vara svårt att hinna med allt. Men allting blir ju mycket lättare med en matkasse. Matkassen levereras mellan söndag och tisdag, kassen är färdigpackad med allt du behöver och med utförliga recept så att man lätt skall kunna tillaga maten.

Man kan alltid räkna med att råvarorna är av hög kvalité. Alla Middagsfrids middagar är tillagade och testade med samma råvaror som används i matkassarna. Man tar fram middagar som både ska smaka gott och gå relativt snabbt att göra, detta görs i Middagsfrids testkök. Med matkasse från middagsfrid kan man alltid se till att det finns god hemlagad mat till sin familj, eller sig själv varje dag. En matkasse gör vardagen så mycket enklare för många och underlättar och ger mer tid för familj, vänner och andra aktiviteter. Det är inte bara på helgen man ska ha tid att laga god mat och samlas kring bordet. Testa en matkasse och skapa kvalitétstid med familjen genom matlagning eller fyll dig själv med ro och välbehag av en rykande, välsmakande middag alla dagar i veckan.

Exempel på recept:

 
Lammbiffar med mascarponeost serverade med sallad av rödkål och äpple.

Kyckling cacciatore serverade med saftigt rykande körsbärstomater bakade i ugn.

Asiatisk kycklingsallad gjord med koriander, lime och chili.Asiatisk kycklingsallad med chili, lime & koriander

Saftig kalkonfilé serverad med klyftpotatis och balsamicosås.