Tasteline matkasse

Tasteline Matkasse

Tasteline matkasse
12345 39 röster 3.44 av 5

Loading...

Insända recensioner Tastelines matkasse

Skicka din recension


Submit your review
* Måste fyllas i

Tasteline är och var en av de största receptsajterna i Sverige som numera även har en populär matkasse. Hjärnan bakom maten är Mari Bergman som utformar recepteten som är väldigt lättlagade och näringsriktiga. Tastelines matkasse består av fem middagar och de levereras varannan vecka, oftast på Måndagar. Mari som tar fram recpeten har en grym känsla för vilka råvaror och maträtter som vanligtvis går hem hos både barn och vuxna.
 

Alla Tastelines matkassar

Matkasse Pris Antal personer
Tastelines Matkasse: Prova på pris: 469 kr Ordpris: 769 kr 5 middagar för 4 personer
3-dagarskasse: Prova på pris: 269 kr Ordpris: 569 kr 3 middagar för 4 personer
Barnkasse: Prova på pris: 469 kr Ordpris: 769 kr 5 middagar för 4 personer
Ekologiska Matkassen: Prova på pris: 585 kr Ordpris: 885 kr 5 middagar för 4 personer
Ekologiska 3-dagarskassen: Prova på pris: 379 kr Ordpris: 679 kr 3 middagar för 4 personer

Leveransområden Tasteline matkasse

Tasteline levererar i stor del av landet. Sök efter din stad och se om du kan beställa deras matkassar.
Sök din stad

Tastelines Matkasse läggs fokus på att få en balanserad kost med färska grönsaker, rotfrukter, fisk, kyckling, köttprodukter. Vi tycker att man har lyckats få maten väldigt välsmakande och det är ofta intressanta smaker som gifter sig väl med varann. De fem middagarna som man får hem räcker gott ovh väl för fyra personer och kostnaden är endast 499 kr första gången man beställer. Efter det kostar det 799 kr i månaden. Tasteline har många nöjda kunder och vi kan fastslå att man får kvalite på alla råvaror och recept.

Mer om Tasteline

Mari Bergman som skapar Tastelines härliga recept är utbildad kock och näringsterapeut. Hon har märkt att i dagens stressiga samhälle så har man allt mindre tid till att laga mat och framförallt så utesluter många hushåll idag det gröna på tallriken för det känns som det är jobbigt att inkludera grönsaker i vardaglig kost. Istället för att känna stressen av att åka till affären och handla och dessutom komma på något bra att tillaga så har Mari och teamet på Tasteline löst det här problemet åt dig. Man kan sluta fundera och istället ägna sig åt att ha en trevlig stund på eftermiddagen i köket. Man får också tips och råd som både gör matlagningen lättare och ger inspiration. Alla rätter är tillagade och provsmakade hos Tasteline.

Det är oerhört viktigt med en balanserad kost! För att vi ska orka med våra arbeten, skola, dagis och andra aktiviteter så behöver kroppen en balanserad kost. Man måste få i sig alla de näringsämnen som kroppen behöver för att orka vara igång. Visst finns det vitaminer i form av tillskott men det blir aldrig lika bra som när man får i sig det genom god och hälsosam kost dagligen. Dessutom är det trevligt att äta middag tillsammans och samtala om hur dagen har varit. Tastelines matkasse innehåller en god och balanserad kost för att man ska orka mer och ge kroppen bra energi, detta är ett stort fokus i deras matkassar. Matkassen inehåller fräscha färska grönsaker, fullkornsprodukter och rotfrukter som är bra för kroppen och man lär sig dessutom hur man använder dem i maten om man känner sig lite osäker.

Exempel på recept:

 
Sallad med granatäpple och avokado tillsammans med stekt kassler.

Saftiga kalvfärsbiffar serverade med dijondipp och rotfrukter.

Fisk tillagad med ett kryddigt täcke av tomater och Dogges spenatsallad.

Kycklingwok med kryddiga smaker från Thailand.