Gå till Phaya Thai för en god lunch

Mat är ett stort intresse som jag har, att prova ny mat är något som intresserat mig under en väldigt lång tid. Med det intresset har jag provat många olika restauranger och tänkte därför ge er ett tips om en restaurang som har riktigt god lunch i Vänersborg, fortsätt läsa om det här är något som intresserar dig.

Jag och min flickvän har ett nyårslöfte tillsammans, det är att vi ska prova ett visst antal restauranger runt om i landet. Vi har redan bockat av en hel del på listan men vi är än så länge bara halvvägs. På listan har vi en del specifika restauranger som vi velat testa ett tag men vi har även en del restauranger som vi nyss har fått nys om. En av de restaurangerna som vi hade på listan var Phaya Thai, en restaurang i Vänersborg. Eftersom vi bor i närheten tyckte vi att det skulle vara intressant att se vad de hade i sitt utbud, vi hade nämligen aldrig tagit tag i att besöka dem förrän nu. En dag gick vi dit för att äta när vi ändå skulle äta lunch i Vänersborg, det var som att fånga två flugor i en smäll. När vi väl började äta frågade jag mig själv varför vi aldrig hade gått dit tidigare. De hade en riktigt bra kundservice som gjorde att man verkligen kände sig välkommen samt att deras mat smakade helt gudomligt. Maten var så god att vi inte kunde sluta äta trots att vi var mätta, det förklarar ganska bra hur kvalitén var på maten. Efter det besöket är jag helt säker på att vi kommer gå dit allt oftare i framtiden. Det gör att jag nu riktar mig till er som bor i närheten eller kanske har vägarna förbi och vill äta lunch i Vänersborg, jag vill verkligen tipsa er om den här restaurangen ifall ni vill ha riktigt god thaimat.