Jag behövde inte stressa över maten till festen

Tjenare, hallå, hej! Hoppas att ni är taggade på ett nytt inlägg, för idag kommer det ett inlägg om mat. Jag tänkte berätta för er om maten som serverades på min fest förra veckan, jag kommer även prata om företaget Uppsala Catering som hjälpte mig med Catering på Lidingö.

Då jag fyllde 25 år två veckor sedan hade jag en fest för att fira det, tillsammans med nära och kära. Eftersom jag ville att allt skulle bli perfekt tog jag mig tiden och planerade allt in i minsta detalj, allt från maten till dekorationer. Till min fest ville jag servera mat så att det fanns något för den som var hungrig men även för att alla skulle få mat i magen innan de började dricka. Med tanke på att jag inte alls har bra kunskaper inom matlagning eller mat över lag blev jag väldigt stressad när jag tänkte på att jag skulle servera mat. Även om jag kanske inte kunde fixa det själv ville jag ändå servera mat till mina gäster, så jag började kolla på andra alternativ. Det var då jag hittade det här företaget och upptäckte att de jobbade med catering på Lidingö bland annat, vilket skulle passa perfekt till min fest. På så sätt skulle jag få god mat serverad utan att jag skulle behöva laga den själv. Det gjorde att stressen minskade en hel del, jag var helt ärligt väldigt lättad att jag hade hittat det perfekta alternativet. Maten som serverades på festen var helt fantastisk, allt smakade gudomligt och både jag och mina gäster var helt nöjda. Därför vill jag uppmärksamma er om det här företaget och deras arbete inom catering på Lidingö, så att ni också kan få hjälp med maten till er tillställning om det skulle behövas.